Wie zijn wij?

Caravantekoop.nl is opgericht in 2016 en is overgenomen door iDEApoint in april 2018. Er zijn al een aantal aanbieders op de markt maar wij willen ons juist graag onderscheiden van de rest om zowel de bezoeker als de adverteerder een goede online ervaring bieden. Op caravantekoop.nl kun je terecht voor verschillende nieuwe en tweedehands caravans maar ook voor stacaravans, campers, vouwwagens en andere gerelateerde producten ben je bij ons op het juiste adres.

Verkopers kunnen gemakkelijk verschillende opties selecteren, zodat zij hun advertentie zo volledig mogelijk kunnen maken. Ieder product wordt dus uitgebreidt beschreven en dat zorgt voor een heldere communicatie tussen koper en verkoper. Indien er toch nog vragen zijn over een product kan eenvoudig contact worden opgenomen met de desbetreffende partij..

De mensen en het bedrijf achter caravantekoop.nl

De mensen achter caravantekoop.nl zijn gedreven en vragen altijd het uiterste van zichzelf. We geven advies, en ontwikkelen met verstand van zaken en hebben een obsessieve focus op klanttevredenheid. Met onze hele team werken we keihard om onze bezoekers en klanten te verwonderen. Verwonderen betekent voor ons verwachtingen overtreffen, iets anders doen dan een ander doet. Net dat stapje extra zetten voor de bezoeker en klant door een persoonlijk en specialistisch advies te geven. 

We weten waarover we praten. Zoniet, dan doen we niet alsof. We gaan op onderzoek uit en komen terug als specialist. Dat is iets waar we trots op zijn. We verstoppen ons niet achter meningloze acteurs. We zijn transparant, open en eerlijk. Caravantekoop.nl verandert continu. Soms omdat het kan, soms omdat het moet. We zijn altijd kritisch en willen altijd méér. We meten, experimenteren, trekken onderbouwde conclusies en dat vraagt een hoop van medewerkers, business partners, systemen en processen. Flexibiliteit zit ons daarom in het bloed. 

Een goed idee is niets waard zonder uitvoering. Wacht niet totdat je idee helemaal perfect is, want in onze business ben je dan al te laat. Wij groeien elke dag door elke dag een beetje beter te worden. Stap voor stap, detail na detail, geen woorden maar daden.

Caravantekoop.nl is onderdeel van het bedrijf iDEApoint. iDEApoint is de laatste jaren uitgegroeid tot een creatief en veelzijdig bedrijf met korte lijnen, creatieve daadkracht en een veelzijdige aanpak met visie. De afgelopen jaren heeft iDEApoint een uitstekend track record opgebouwd voor het helpen van  klanten en winnen ruime populariteit in de online wereld en ver daarbuiten.

Bedrijfsgegevens:
Caravantekoop.nl is onderdeel van iDEApoint
van Ewsumstraat 6
9363JC Marum
E-mail: [email protected]

Postadres:
Caravantekoop.nl
Postbus 10
9700AA Groningen

KvK nr. : 59453494
BTW nr. : NL194336748B02

RABOBANK
IBAN: NL44RABO01427.55.230
BIC / SWIFT: RABONL2U

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten? Herinneren